design republic

 

Grafisk design service

 

Att beställa design

 

 

 

PrintRepublic erbjuder hypermodern design. Vi kan skapa designen för alla våra produkter: flygblad, folder, visitkort, broschyrer, affischer och mycket mer.

Från dina specifikationer kan vi utforma färdiga produkter. Och eftersom vi även sköter trycket åt dig ser vi till att övergången från designidé till tryckt produkt är smidig.

Din insats kan vara så stor eller så liten som du själv väljer. Vi kan även ta dina skisser, modeller eller utkast och förvandla dem till färdig artikeln.

 

Vi måste diskutera dina behov med dig. Detta kan göras genom att fylla i ett formulär, per telefon (där vi kommer att ställa samma frågor som på blanketten) eller genom ett möte. Från dessa diskussioner kan vi ge dig en en indikation på hur lång tid det tar och eventuella extra kostnader för bilder och textproduktion.

Om dina behov förändras efter arbetet har påbörjats, är det troligt att projektet kommer att ta längre än beräknat och att ytterligare kostnader tillkommer, men återigen kommer vi att meddela detta i förväg. Vi tycker inte om obehagliga överraskningar heller.

Försök att ge gott om tid till ditt projekt om du vill att det ska hålla hög standard. Det kommer att vara väl värt det i slutändan!

 

 

 

Grafisk design pris

 

Våra design partner

 

 

 

Skräddarsydd grafisk design debiteras med 600 kronor per timma. Men för de flesta produkter kan vi erbjuda ett fast pris för design. Och då förbinder vi oss att utforma designen för det priset. Observera att det fasta priset Ej inkluderar bilder eller textproduktion. Dessa poster är tydligt projektberoende och där kan vi istället offerera dig ett totalpris för hela projektet.

 

DesignRepublic.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logofooter1
Vårt koncept är att ge dig bästa pris på trycksaker direkt. Alltid snabba offerter och helt utan dolda kostnader. I våra priser ingår alltid 4-färgstryck och frakt!

 

KONTOR

PrintRepublic
(Kriss Shortman)
Fyrmästaregången 4
413 18 Göteborg
Sverige

 

KONTAKTDETALJER

Office
+46 31 703 00 00
office@printrepublic.se

Design/Produktion
+46 706 72 22 21

 

NYHETSBREV

Få specialerbjudanden
och nya idéer om marknadsföring

epostadress


 

 

 

© 2020 DESIGNREPUBLIC. All rights reserved | PRINTREPUBLIC IS A DIVISION OF DESIGNREPUBLIC

 

logo PrintRepublic
entré
Design
Villkor
Hjälpcenter
Kontakt
visitkort
brevpapper
kuvert
mapp
vykort
flygblad
folder
broschyr
katalog
affisch
bestallning just nu
telefon 031 703 00 00